Воскресенье, 8 декабря 2024

Рэцэпты на Біс. Сырныя палачкі «Па-пружанску» ад пецыяліста па маркетынгу ААТ «Пружанскі малочны камбінат» Іны Івановай

286

Рэцэпт ад спецыяліста па маркетынгу ААТ «Пружанскі малочны камбінат» Іны Івановай.

Гэта рэцэпт ад «Шчодрых Пружан» для тых, хто аддае перавагу свежай выпечцы, але… не любіць доўга важдацца з яе прыгатаваннем.

ІНГРЭДЫЕНТЫ:

тварог — 200 г,
сыр «Шчодрыя Пружаны» ці «VAN GOLD» — 200 г,
яйкі — 2 шт.,
соль — 0,5 ч. лыжкі,
разрыхляльнік — 0,5 ч. лыжкі,
мука — 6 сталовых лыжак.

ПРЫГАТАВАННЕ

Націраем сыр на тарцы. Перамешваем яго з усімі астатнімі інгрэдыентамі і замешваем цеста. Яно павінна быць мяккім.

Затым дзелім цеста на роўныя кавалачкі і мокрымі рукамі лепім з яго кольцы. Выпякаем у разагрэтай духоўцы пры 200 °С на працягу 20 мінут.

Смачна есці!