Рэцэпт ад начальніка аддзела працы ўпраўлення па працы, занятасці і сацыяльнай абароне Пружанскага райвыканкама Ірыны Пасевіч.
ІНГРЭДЫЕНТЫ:
язык (замест яго можна ўзяць любое нятлустае мяса),
цыбуля рэпчатая – 1-2 шт.,
яйкі – 2 шт.,
морква – 1-2 шт.,
бульба – 1-2 шт.,
грыбы лясныя,
грэцкія арэхі,
маянэз,
алей для абсмажвання.
ПРЫГАТАВАННЕ
Язык (або мяса) адварыць, таксама адварыць і астудзіць грыбы, моркву і бульбу, зварыць укрутую яйкі.
Адварны язык дробна парэзаць, цыбулю абсмажыць на алеі і разам з ім выкласці на мяса. Потым асобнымі слаямі выкласці нацертыя на тарцы для агародніны яйкі, моркву і бульбу, дадаючы пасля слою кожнага сетачку з маянэзу. Верхні слой – адвараныя грыбы, маянэз. Зверху пасыпаць пасечанымі грэцкімі арэхамі.
Смачна есці!