Рэцэпт ад прадаўца магазіна «Оптыка» Вольгі БЕРДНІК.
ІНГРЭДЫЕНТЫ:
невялікі кабачок,
яйка — 2 шт,
маянэз — 1 шклянка,
малако — 1 шклянка,
мука — 2 ст. л.,
цвёрды сыр — 150 г,
каўбаса вараная — 300-500 г,
памідор,
соль, перац, часнок.
ПРЫГАТАВАННЕ
Кабачок нарэзаць кубікамі, абсмажыць на алеі, пасаліць, паперчыць, дадаць часнок.
Каўбасу таксама нарэзаць на кубікі і абсмажыць на алеі. Для цеста змяшаць яйкі, муку, маянэз і малако.
У форму для запякання выкласці кабачок, каўбасу, заліць цестам.
Зверху можна пакласці нарэзаны кружочкамі па-мідор, пасыпацьцёртым сырам. Запякаць у духавой шафе.
Смачна есці!