Рэцэпт ад інспектара аддзела кадраў ДРБУ-140 Святланы Савіцкай.
ІНГРЭДЫЕНТЫ:
маладыя кабачкі — 1 кг,
для марынаду:
соль — 2 ч.л.,
рафінаваны алей — 70 г,
воцат — 2 ст.л.,
цукар — 2 ст.л.,
часнок — 1 галоўка (прапусціць праз прэс),
молаты чорны перац — 1 ч.л.,
молаты чырвоны перац — 1 ч.л.,
кроп, пятрушка (дробна пасячы).
ПРЫГАТАВАННЕ
Кабачкі нарэзаць вельмі тонкімі колцамі, заліць марынадам і пакінуць у хала-дзільніку на 2 гадзіны. Страва гатова! Усе, хто яе каштаваў, — у захапленні.
Смачна есці!