Рэцэпт ад удзельніцы клуба «Магія кулінарыі» пры аддзяленні дзённага знаходжання для людзей пажылога ўзросту Пружанскага ТЦСАН Клаўдзіі Сямёнаўны Несцярчук.
ІНГРЭДЫЕНТЫ:
тварог — 200 г,
цукар або цукровая пудра — 50 г,
какосавая стружка — 50 г,
арэхі грэцкія (або любыя) — 10-12 штук.
ПРЫГАТАВАННЕ
Гэта не толькі смачны, але і карысны дэсерт. І ў прыгатаванні нескладаны, што таксама важна. У тварог дадаём цукар (як бачыце, па-мінімуму, можна і яшчэ зменшыць колькасць, калі не дазваляеце сабе салодкасцей).
Усыпаем прыкладна палову какосавай стружкі, усё добра перамешваем. У далонях робім шарыкі — унутр кожнага змяшчаем ачышчаны арэшак. Цяпер абкачваем нашы «рафаэлкі» ў астатняй какосавай стружцы і ставім на гадзіну-другую ў халадзільнік.
Смачна есці!