Рэцэпт ад работніка аховы КУВП «Камунальнік» Наталлі Барысюк.
ІНГРЭДЫЕНТЫ:
цвятная капуста – 1 кг,
соль – 1 сталовая лыжка,
вяршкі (сливки) 35%-ныя – 200 г,
маяран, базілік, арэгана – па 2 чайныя лыжкі,
сыр цвёрдага гатунку – 150 г.
ПРЫГАТАВАННЕ:
Цвятную капусту разабраць на суквецці, бланшыраваць пяць мінут у салёным кіпені. Зліць ваду і пакласці капусту ў форму для запякання. Дадаць спецыі, заліць вяршкамі.
Зверху нацерці сыр і адправіць у разагрэтую да 180 градусаў духоўку на 30 мінут, да з’яўлення залацістай скарыначкі.
Смачна есці!