Пятница, 14 июня 2024

Рэцэпты на Біс. Агуркі, марынаваныя з капустай ад пенсіянеркі Аляксандры Антонавай

140

Рэцэпт ад пенсіянеркі Аляксандры Яфімаўны Антонавай.

Гэтая закрутка атрымліваецца вельмі смачнай і, нягледзячы на тое, што воцату дадаецца шмат, не вострай.

ІНГРЭДЫЕНТЫ:

агуркі маленькія,
качан капусты;

для марынаду:
на 1 літр вады —
2 сталовыя лыжкі солі,
1 шклянка цукру,
1 шклянка 9%-га воцату,
некалькі зубчыкаў часнаку,
перац гарошкам.

На літровы слоік патрэбна каля 0,5 л марынаду.

ПРЫГАТАВАННЕ

У агуркоў адразаем кончыкі, качан капусты разразаем на некалькі частак.

На дно слоіка кладзём кавалак капуснага качана, шчыльна выкладваем агуркі.

Заліваем гарачым марынадам. Стэрылізуем (літровыя слоікі — 7-8 мінут), закручваем.

Смачна есці!

Фота носіць ілюстрацыйны характар