Понедельник, 19 февраля 2018

Два диплома взяли пружанские пекари на республиканском конкурсе

1 654

З “золатам” і “серабром” за сваю прадукцыю вярнуліся з рэспубліканскага агляду якасці хлебабулачных і кандытарскіх вырабаў “Ласунак-2012” пружанскія хлебапёкі.

Прадпрыемствы харчовай і кааператыўнай прамысловасці з усёй Беларусі прадстаўлялі сваю прадукцыю ў дванаццаці намінацыях. Упершыню ўдзел у такім высокім конкурсе прыняў камбінат кааператыўнай прамысловасці Пружанскага райспажыўтаварыства. На суд патрабавальнага журы ён прывёз хлеб “Смачны” з сумесі жытняй і пшанічнай мукі, сухары “Міхайлаўскія”, пірагі з закрытай начынкай.

Усе ўзоры прадукцыі для дэгустацыі былі зашыфраваны. Ацэньваліся знешні выгляд вырабаў, стан мякішу і начынкі, пах, смак, іншыя якасці. І вось — перамога: уся прадукцыя пружанскага хлебазавода заваявала ўзнагароды. Залатым медалём былі адзначаны сухары “Міхайлаўскія” з разынкамі, сярэбраным – хлеб “Смачны” і пірог “Святочны” з карыцай.

— Такую высокую ацэнку сваёй працы, — гаворыць начальнік участка хлебапякарнай вытворчасці Ніна Жыдзецкая, — мы заслужылі дзякуючы творчасці і сумленнасці, з якімі ставяцца да справы нашы хлебапёкі. У гэта яны душу сваю ўкладаюць, і вось — вынік!

На здымку: Ніна Нічыпаровіч, брыгадзір брыгады №4 (работнікі якой выпякалі прадукцыю на рэспубліканскі агляд) з заслужанымі ўзнагародамі.Галіна КАЛЯДА,  Аляксандр Мелеш (фота)

  • Читатель

    Пружанские сухари действительно рулят!

    Даёшь поставки в Минск!!!

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Алекс

    Пружанский хлеб……..что тут можно сказать? Много раз начинали печь нормальный хлеб и получалось, но потом нарушали технологию, а может просто , как у нас принято ,тащили.масло,сахар,яйца …….не берусь судить………В общем приходится покупать хлеб в «Ниве».Там хоть выбор и хлеб хороший.В Кобрине наверно люди более добросовестные…….Несколько раз покупал нашу «Палангу»………блин блином.Приходилось птичек кормить,они очень благодарны нашим пекарям.

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Виталий

    пружанский черный хлеб — это гарантированная изжога. Особенно тот пластилинообразный кирпич, который продают в деревнях. Позор.

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Виталий

    для примера положите на три дня кобринский хлеб и пружанский — ощути разницу ))))

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Капец жэстачайшэ наклонил

    и чо будет? кобринский не заплесневеет? ну таки химии, наверное, в нем дофига! :-D:-D:-D

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Виталий

    пружанский есть будет невозможно ))
    забыл добавить, положить в хлебницу )))

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • NY

    СПАСИБО за хлеб, который обычный кирпичик!!!!!!

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Виталий

    когда не распроданный хлеб отправляют обратно, возможно на переработку (обычная практика в совке), привозят очень классный кирпичик, на рыбалку самый раз )))
    Кстати, заметил, в город привозят с нормальной верхней коркой. В деревню — черный как уголь, весь подмасленный.

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *