Суббота, 23 марта 2019

Рэцэпты на Біс: селядзец па-галандску

354

Рэцэпт ад настаўніцы ДУА «Шчарчоўскі ВПК дзіцячы сад-СШ» Юліі Джумаевай.

ІНГРЭДЫЕНТЫ:
свежы селядзец — 1 кг,
морква — 3-4 шт.,
цыбуля — 3-4 шт.,
для марынаду:
соль — 2 ч.л.,
цукар — 3 ч.л.,
алей — 100 г,
воцат — 50-80 г,
маянэз — 3 ст.л.

ПРЫГАТАВАННЕ
Філе селядцоў разрэзаць на кавалкі. Моркву нацерці на буйной тарцы і абсмажыць. Цыбулю нарэзаць паўкольцамі. Усё змяшаць і заліць марынадам на 6-12 гадзін.

Смачна есці!