На Пружанскім хлебазаводзе ўпэўнены, што зацікавіць пакупнікоў можна толькі пастаянна абнаўляючы асартымент.
Нядаўна нашы хлебапёкі здзівілі гурманаў пшанічнай булачкай з часночнай начынкай. Акрамя таго, у гандлі з’явілася булачка «тройца»: яна складаецца з трох здобаў з рознай начынкай — маку ці кунжуту, каляровага дражэ і здробненых арэхаў.
На перспектыву ў пружанскай хлебапякарнай вытворчасці запланаваны выпуск белага хлеба з мукі вышэйшага гатунку з дабаўленнем вотруб’я.
Марына Ахрамовіч.
Трэба было б дадаць да часныку яшчэ і сала — гэта былі б сапраўдныя беларускія булкі.
Рейтинг комментария:
0
0
🙂
Рейтинг комментария:
0
0
И пол-литровки тоже к ней…ммм…уже предвкушаю вкус.
Рейтинг комментария:
0
0
Гурманы 🙂
Рейтинг комментария:
0
0
А как выглядит Katrin, можно фото посмотреть?
Рейтинг комментария:
0
0
Конечно можно:) Выписывайте нашу газету, я там очень часто на первой странице :).
Рейтинг комментария:
0
0
мама выписывает, и иногда мне высылает, я люблю ее читать ) на вас я там не видел
Рейтинг комментария:
0
0
а почему нельзя на пружаны онлайн посмотреть,
Рейтинг комментария:
0
0
Вы были невнимательны :).
Рейтинг комментария:
0
0
все-таки пружаны есть в он-лайне???
Рейтинг комментария:
0
0
булачка з часнычком эта канешна крута 🙂 хотелось бы ещё узнать куда деют непроданный хлеб и какая его доля попадает на вторпереработку у свежыя булачки з часнычком :))
Рейтинг комментария:
0
0
В нашем городе много чего подобного можно посмотреть, Виталий.
Рейтинг комментария:
0
0