Суббота, 26 мая 2018

С декабря школьники ездят в общественном транспорте бесплатно, а студенты – с 50% скидкой

1 445

Згодна з рашэннем  Брэсцкага аблвыканкама, цяпер вучні агульнаадукацыйных устаноў з 1 па 11 класы маюць права бясплатнага праезду ў пасажырскім транспарце агульнага карыстання (акрамя таксі і мік-рааўтобусаў-экспрэсаў). Адпаведныя сродкі на гэта прадугледжаны ў бюджэтах гарадоў і раёнаў.

***

З 15 снежня атрымалі льготу на праезд і студэнты: як паведамілі ў аўтапарку №11, за білет у гарадскім і прыгарадным пасажырскім транспарце (акрамя таксі) ім неабходна плаціць толькі 50% ад яго кошту. У аўтобусах міжгародніх маршрутаў гэтая льгота не дзейнічае.

  • Всё правильно: сначала, задолго до выборов, льготы отменим, а незадолго до оных — снова введём!
    Популисты хреновы… 😀

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • А потом — снова отменим)… через недельку..

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • О чём я и говорю! Тем паче, что расходы на это дело кладутся на гор и райбюджеты. Как хитро, однако! Я, понимаешь, издам указ, сказал ЛАГ, а вы, господа мэры и губернаторы, крутитесь, как хотите, но средства в дефицитных бюджетах своих городов и районов найдите! Популизм, йпрст! 😀
    И, вообще: http://www.news.date.bs/politics_208322.html

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • карім

    А ў Менску показку чуў, на Жданах бабкі дзяліліся, мол, Колю без білета ехаў аштрафавалі дык бацько іздаў указ фсем разрашыць

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Виталий

    поживём увидим, думаю сможем лицезреть чудо соцмодели уже к лету (хотя 4 млр. долларов в год, это средняя зарплата каждому в 450 у.е., чего даже сейчас нету )), от чего тогда загибаются предприятия и не конкурентоспособны ))
    зы: дно в урнах всё-таки надо опечатывать )))

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Даша_KAWAII

    А в новом 2011 году эти льготы будут действовать или как всегда: «Батька посидел, подумал и немножко изменил законодательство»??

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *