Пятница, 19 октября 2018

Ваша бабушка вкусно готовит? Тогда Вам сюда

1 631

Беларускае грамадскае аб’яднанне “Адпачынак у вёсцы” пры падтрымцы Фонда Еўразія і Пружанскага райвыканкама, пры ўдзеле Еўрарэгіёна “Белавежская пушча” рэалізуе кулінарны праект “Адраджаючы кулінарную спадчыну ствараем агульны турпрадукт”.

Па выніках праекта плануецца выданне кнігі рэцэптаў беларускай традыцыйнай кухні з каментарыямі эксперта па традыцыйнай культуры харчавання беларусаў, кандыдата гістарычных навук Тадэуша Новаградскага, з картай славутасцей і аграсядзіб. Дарэчы, сёння можна зрабіць ремонт кухни под ключ.

Магчыма і чытачы “раёнкі” карыстаюцца бабулінымі рэцэптамі? Запрашаем падзяліцца імі. Рэцэпт (пажадана з фотаздымкам стравы) дасылайце на адрас рэдакцыі: Чырвонаармейская, 78, або на e-mаil admin@budni.by.  Аўтары самых цікавых работ атрымаюць падарункі.

Асобная прапанова да ўладальнікаў аграсядзіб: раскажыце, чым вы частуеце сваіх гасцей, і атрымайце бясплатную рэкламу на старонках газеты і на сайце www.budni.by. На такіх жа ўмовах запрашаем паўдзельнічаць у праекце і ўстановы грамадскага харчавання.

  • Виталий

    у меня давным давно покойная бабушка гнала неплохой самогон…

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Виталий

    с утра может болеть от Брестского пойла под гордым названием вот(д?)ка, которую приспособились делать с конфискованного (наверное) спирта, ибо с той, которая продавалась, как только сорта люкс появились, нынешнее пойло не идёт ни в какое сравнение… Хотя лехтарату пайдзёт на пару с крыжачком.

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Dispirado

    Виталий а мне твой стиль очень напоминает одного человечка. может ты совсем не Виталий а Андрюшка а ?

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Виталий

    если тебе стиль что то напоминает, мнительность, любовь к вождям, тогда в психушку милости прошу )
    и ещё, уважаемая Катрин, прошу обратить внимание на несдержанность и личные выпады этого мелкого ядовитого персонажа ) хотя мне его оч жалко… нагадил во всех темах ))) ололо бан ему.

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Виталий

    ну на личности то никто не срывается почти ) а этого вон как зацепило, что в теме про автобусы ответил его же цитатой на его ответы )) пусть попроще будет и к нему потянутся люди ))) (хотя категорию людишек которые считают что только есть их правильное мнение и точка, тоже никуда не деть) ))) Особенно жаль тех, у кого напрочь отсутствует чувство юмора ))

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Да, оные аще просто ппц! Мало того, шо у них нет чю, так они ишо и обидчивые, шо капец! И тупые вдобавок… 😀

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *