Суббота, 20 октября 2018

Пружанские пекари выпустили ряд новинок. В том числе и к постному столу

1 563

Пружанскія хлебапёкі не перастаюць радаваць спажыўцоў новай прадукцыяй: каля дзясятка новых відаў хлеба і здобы з’явілася на прылаўках магазінаў.IMG_1599

Адзін з сюрпрызаў ад калектыву хлебазавода ФПР «Камбінат кааператыўнай прамысловасці» прымеркаваны да каляднага посту, які пачаўся ў праваслаўных і каталіцкіх вернікаў: пераважная большасць хлебабулачных навінак — посная. Таму тыя, хто прытрымліваецца посту, могуць звярнуць увагу на хлеб «Іерусалімскі» і аўсяны, булкі «Кветка» на фруктозе і посную звычайную, якія пякуцца на алеі, а таксама на посныя рулет з павідлам і сухары з разынкамі.

Акрамя таго, аматарам апельсінаў падрыхтаваны сюрпрыз у выглядзе духмяных булачак «Дружная сямейка». Бясспрэчна, прыхільнікі знойдуцца і ў «Яблычнай фіесты» — здобы з яблычнай начынкай, і ў хлеба «Раманаўскі» — з семкамі.

Як вынік, сёння асартымент выпускаемай Пружанскім хлебазаводам прадукцыі складае больш сямі дзясяткаў найменняў хлебабулачных вырабаў.

На здымку: новую прадукцыю дэманструе начальнік участка хлебапякарнай вытворчасці Ніна Жыдзецкая.

Марына ВАКУЛЬСКАЯ,  Сяргей ТАЛАШКЕВІЧ (фота).

3 комментариев

  • Александр

    Адзін з сюрпрызаў ад калектыву хлебазавода …..А в чём СЮРПРИЗ???!!!

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • нина

    А сюрприз в том, что в каждом изделии есть своя изюминка. Мне было приятно предложить пружанский хлеб гостям из Германии. За такую продукцию не стыдно.

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

  • Автор

    Александр, так вроде всё понятно: «…пераважная большасць хлебабулачных навінак — посная». В этом и сюрприз, который, конечно, рассчитан больше на верующих людей, которые придерживаются поста. Теперь люди в пост будут с хлебушком.

    Рейтинг комментария:Vote +10Vote -10

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *