Суббота, 16 января 2021

День: 26.11.2020

Цяпер мы і ў Viber! Чакаем вашых паведамленняў, тэлефанаванняў, меркаванняў і прапаноў

Цяпер мы і ў Viber! Чакаем вашых паведамленняў, тэлефанаванняў, меркаванняў і прапаноў

Актуально, Молодёжный клуб
Прызнаемся, пакуль наш нумар Viber не разрываецца ад паведамленняў і тэлефанаванняў. Тым не менш, два тыдні яго работы не прайшлі дарма. Прыемна, што самым першым паведамленнем стала падзяка, якую даслала Святлана Данілюк: «Цудоўная і цікавая газета. Пастаянна ўсе чытаем і выпісваем яе», – піша жанчына. Наш адказ: наперадзе шмат сюрпрызаў для вас, паважаныя чытачы, таму заставайцеся з «раёнкай». Ацаніў працу мясцовых журналістаў і Уладзімір Грошаў. А першае тэлефанаванне паступіла ад Аляксандра Васільевіча Вайцяхоўскага. Жыхар Пружан хацеў бы прайсці экспрэс-тэсціраванне на каранавірус. З гэтай мэтай ён звяртаўся ў паліклініку, а таксама ў цэнтр гігіены і эпідэміялогіі, але яму было адмоўлена. «Чаму так, калі толькі нядаўна газета пісала, што такая магчымасць ёсць?» – цікавіцца
Рэцэпт на біс: печыва “Кароўка”

Рэцэпт на біс: печыва “Кароўка”

Новости, Профессия, Рэцэпты на Біс
Рэцэпт на біс ад дырэктара ДУ “Пружанскі раённы архіў” Веры Канстанцінаўны Клюкач. Інгрэдыенты:1 бляшанка варанай згушчонкі,1 пачак сметанковага масла,3 шклянкі мукі,1,5 ч.л. разрыхляльніка.Прыгатаванне:Размягчыць масла і змяшаць са згушчонкай. Муку прасеяць і дадаць разрыхляльнік.Усе інгрэдыенты змяшаць і замясіць цеста. Яно атрымліваецца рыхлым і мяккім.Сфармаваць шарыкі і выкласці іх на бляху, засланую пергаментнай паперай, зверху прыціснуць відэльцам.Выпякаць пры 180 градусах 12-15 мінут.Смачна есці!