Среда, 20 ноября 2019

День: 19.08.2019

Рэцэпты на Біс: торт «Закусачны»

Рэцэпты на Біс: торт «Закусачны»

Профессия, Рэцэпты на Біс
Рэцэпт ад работніцы ДЮСШ №2 Марыі Тарасевіч. ІНГРЭДЫЕНТЫ: для цеста: кефір — 200 г, маргарын — 200 г, яйкі — 2 шт., пшанічная мука (прасеяць) — 2-2,5 шклянкі, цукар — 1 ст.л., разрыхляльнік — 1/2 ч.л., каліва солі; (а можна выкарыстаць гатовыя каржы «Напалеон»); для начынкі: смятана — 250 г, маянэз — 250 г, рыбныя кансервы ў алеі — 1 бляшанка, крабавыя палачкі — 200 г, вараныя яйкі — 4 шт., плаўленыя сыркі — 4 шт., часнок — 2-3 зубкі, зеляніна. ПРЫГАТАВАННЕМаргарын нацерці на буйной тарцы. Дадаць муку, кефір, яйка, соль і разрыхляльнік для цеста. Замясіць цеста і раздзяліць яго на 5 частак. Кожную частку раскатаць і выпякаць у духоўцы 7-8 мінут пры тэмпературы 180 градусаў.Выкладаць начынку на гарачыя каржы!Кожны пласт змазваць маянэзам і смятанай.Першы корж: размяць рыбныя