Среда, 26 марта 2025

Пружанский молочный комбинат приступил к выпуску сыра по голландской технологии

3 478

На малочным камбінаце адбылася пробная варка і дэгустацыя двух новых відаў сыроў — «Галандскі прэміум» і «Аляксандраўскі».

Тэхналогія іх вытворчасці куплена прадпрыемстваму вядомай нідэрландскай фірмы «Кансігма-Лакт».

Гэтыя сыры адносяцца да галандскай групы і адрозніваюцца ад іншых цвёрдых сыроў вытворчасці малочнага камбіната не толькі асаблівай закваскай і ўмовамі браджэння, але і аднародным сырным цестам з роўнымі дзірачкамі-вочкамі.

Цяпер новыя сыры праходзяць перыяд выспявання. Гурманы змогуць ацаніць іх смак менш чым праз месяц.

Ганна Хадаровіч.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *